Cum să îți îngrijești pielea feței după folosirea măștii de protecție

Masca de protecție anti-COVID-19 a devenit pentru majoritatea dintre noi cel mai purtat accesoriu, întrecând în importanță și fermecătorul ruj roșu, dar și cerceii lungi și spectaculoși. Bucurându-se de o popularitate nedorită, ea reprezintă, momentan, o necesitate, ceea ce nu înseamnă însă că pielea noastră e gata să facă concesii.

Detalii

6 motive pentru care rutina ta de îngrijire poate da greș

Puține dintre noi putem recunoaște, atunci când ne privim în oglindă, că noi ne-am dezamăgit părul și nu invers. În marea majoritate a cazurilor, suntem convinse că ne îngrijim cosițele ca la carte, că le răsfățăm cu ce-i mai bun și că ceea ce primim la schimb nu e nici pe departe pe măsura a ceea ce investim.

Detalii

Două produse pe care să mizezi pentru părul degradat

Pe cât de frumos și de atrăgător este un păr moale, strălucitor și sănătos, pe atât de nesuferit sufletului nostru poate fi cel degradat și deteriorat. Iar atunci când fenomenul se acutizează, te confrunți cu mai mult decât vârfuri casante ce pot fi îndepărtate fără probleme cu foarfeca. În aceste cazuri, podoaba capilară are de suferit pe toată lungimea sa, vei avea de înfruntat frizz-ul sau căderea părului, iar nodurile și câlții vor fi aproape imposibil de descurcat.

Detalii

De Ziua Îndrăgostiților, iubești prețurile Natural Hysteria!

Cum vine 14 februarie, cum mintea începe să ne lucreze cu repeziciune, punându-și la muncă rotițele și căutând cu înverșunare cele mai potrivite cadouri. Iubiți și iubite, logodnici și logodnice, soți și soții, fiecare își dorește să îl surprindă pe omul drag cu cel mai frumos dar.

Detalii
1 2 3 10