Ajută meditația cu adevărat pielea?

Meditația e o practică inspirată de înțelepciunea popoarelor orientale și nu numai (și rugăciunea e practic o formă de meditație) cu nenumărate beneficii pentru sănătatea psihică. De la niveluri mai reduse de stres la anxietate și tensiune mentală scăzute, o mai bună concentrare și atenție și chiar imaginație și creativitate stimulate, obiceiul de a păstra câteva minute de liniște zilnic aduce nenumărate beneficii și a devenit indispensabil multora dintre noi.

Detalii

Uleiul de păr fortificant de la Mielle – singurul produs de care are nevoie părul tău

Deși suntem recunoscătoare pentru multitudinea de produse prezente pe piață, mai ales când vine vorba despre cosmeticele pentru îngrijirea părului sau a tenului, în același timp, să ai atât de multe variante la dispoziție poate fi amețitor. Adesea ne-am dori, ca să fim sincere, să existe un singur produs care să facă minuni indiferent de textură, de lungime sau de tipul de păr.

Detalii

9 cauze ale căderii părului și soluția potrivită pentru fiecare

Căderea părului e o problemă ce pare să fi apărut din senin pentru multe dintre noi. Într-o zi ne mândream cu coama noastră bogată și strălucitoare, cu adevărat demnă de invidiat, iar în următoarea constatam că lăsam în urmă mănunchiuri de fire pe perie sau în scurgerea de la baie.

Detalii

Purificarea pielii: 8 metode care dau randament

Dacă acum câțiva ani eram bombardate din toate părțile cu diverse trucuri și metode de detoxificare a organismului, până ce mulți experți au atras atenția că o mare parte dintre aceste practici erau mai degrabă agresive decât benefice, purificării pielii acordăm mult mai puțină importanță.

Detalii

Adio, vârfuri tocite: cele mai bune sfaturi de îngrijire

Vârfurile tocite sau despicate sunt una dintre cele mai familiare probleme cu care se confruntă podoaba noastră capilară. Atât de familiară, încât adesea, în disperare de cauză, credem cu naivitate într-unul dintre cele mai comune mituri din haircare, și anume faptul că, odată ce vârful șuviței s-a crăpat, îl putem repara.

Detalii
1 2 3 25