Cum și de ce să folosești keratina pentru păr

Cu siguranță ai auzit și tu despre tratamentele cu keratină pentru păr, care promiteau până la 6 luni de șuvițe mătăsoase și drepte, fără frizz și fără bătăi de cap. Dar pe cât de lăudate au fost la un moment dat așa-numitele „the brazilian blowouts”, pe atât de reticenți se arată cum hairstyliștii atunci când vine vorba despre recomandarea lor.

Detalii

Răsfață-te cu un masaj facial: sfaturi pentru un ten perfect

De câte ori nu ai întâlnit pe cineva cu un ten superb, cu aspect proaspăt și tineresc, și ai oftat plină de admirație: „oare ce produse folosește”? Poate că ți-ai imaginat că utilizează cosmetice scumpe, la care tu nu ai acces, sau că frecventează cabinete sau spa-uri luxuriante, cu atmosferă de pe alte lumi.

Detalii

Ghidul părului sănătos: cum previi și tratezi vârfurile despicate

Vârfurile despicate: pot transforma și cel mai frumos păr! Fenomenul afectează fără discriminare față de textura sau tipul părului și reprezintă unul dintre cele mai aprige coșmaruri ale unei femei interesate de binele podoabei sale capilare.

Ne dorim un păr sănătos, puternic și strălucitor, dar ce facem cu vârfurile casante? Înainte să fim poftite la salon (sau încurajate să optăm pentru extensii), am dat o șansă recomandărilor de mai jos. Pentru noi au funcționat, așa că abia așteptăm să aflăm dacă îți vor merge și ție la inimă. Află ce sunt vârfurile despicate, cum apar și cele mai bune sfaturi pentru prevenția și tratamentul lor.

Detalii

Skincare post sezonul estival: cum să îngrijeşti pielea afectată de soare

Vara e balsam pe suflet, dar cu siguranță pielea noastră nu i-ar face nici pe departe această caracterizare. Porii încărcați, pielea deshidratată, buzele uscate și, firește, daunele provocate de soare: așa sună reversul medaliei unei veri luminoase, cu seri calde în care sorbeai din rose-ul tău preferat și zile caniculare petrecute savurând înghețată pe marginea piscinei.

Detalii

Ghidul părului vopsit: cum să te bucuri mai mult timp de o culoare radiantă

Indiferent de relația pe care o avem cu culoarea noastră naturală, puține dintre noi ne putem opune tentației de a ne vopsi părul. Să adopți o nuanță nouă, fresh și delicioasă, e atât de ispititor, încât și femeile care îmbrățișează cu entuziasm darurile pe care le-au primit de la Mama Natură simt din când în când dorința unei schimbări.

Detalii
1 2 3 13