Te plângi că ai păr prea des? 6 sfaturi de îngrijire pentru firul gros

„Ce n-ar da și alte fete să aibă părul tău”, „eu ce să mai zic, cu cele 15 fire ale mele”, „în loc să fii fericită că ai fost atât de înzestrată”… și lista poate continua. Ca posesoare de păr des, cu siguranță ai auzit și tu cel puțin o dată în viață una dintre aceste replici (sau altele asemănătoare), fiecare având același scop: să îți atragă atenția asupra a cât de norocoasă ești și cât de nedrept este să te plângi.

Detalii

Îngrijirea pielii delicate a ochilor: ce să faci și ce să NU faci

Atunci când vine vorba despre îngrijirea pielii ochilor, multe dintre noi „vedem negru în față”. De ce? Deoarece Internetul abundă în avertismente legate de cât de periculos este să depui prea multă presiune când aplici crema de ochi, de cât de dese sunt infecțiile și de cât de repede poți să îți cauzezi singură riduri numai fiindcă apeși prea tare atunci când te demachiezi.

Detalii

Cum să scapi de tendința de electrizare a părului

Ne iubim buclele ca pe ochii din cap, dar trebuie să recunoaștem că tare ne mai e greu să menținem această relație armonioasă atunci când frizz-ul intervine în ecuație. Mai ales în anotimpul rece, când umiditatea și frigul conlucrează contra aspectului frumos al părului, tendința spre electrizare e mai nesuferită ca niciodată.

Detalii

Părul și tenul tău adoră aloe vera: care sunt beneficiile sale

Te provocăm să arunci o privire pe eticheta cosmeticelor pe care le folosești în mod obișnuit: sunt șanse mari ca un procent ridicat dintre ele să conțină aloe vera. Acest ingredient natural nu e numai răspândit cu generozitate pe tot cuprinsul lumii, dar deține și numeroase utilizări, fie că dorești să stimulezi cicatrizarea unei leziuni provocate de acnee sau te-a ars soarele și cauți o binemeritată alinare.

Detalii
1 2 3 21