Tot ce trebuie să știi despre îngrijirea tenului cu exfolianții AHA și BHA – Natural Hysteria Blog

Dacă te confrunți cu coșuri sau cu riduri, dacă nu mai suporți petele pigmentare și abia aștepți să scapi odată pentru totdeauna de acnee, atunci soluția sunt acizii. Din ce în ce mai apreciați în industria cosmetică, exfolianții AHA și BHA sunt considerați secretul unui ten superb, fără probleme: singura revendicare este să știi cum anume să îi folosești.

Gelul pentru definire – necesar în rutina ta? – Natural Hysteria Blog

Buclele – obiect al dorinței pentru unii, motiv de supărare și uneori chiar frustrare pentru alții. Un lucru este cert, însă: părul creț atrage atenția, iar privirile admirative ale celor din jur te pot face să îți iubești cu adevărat podoaba capilară. Cu toate acestea, părul ondulat sau creț necesită mai multă atenție decât oricare alt tip, dovedindu-se adesea mofturos în ceea ce privește rutina de îngrijire.

Co-washing: Ce este și de ce a devenit o practică la modă – Natural Hysteria Blog

Multă vreme am privit șamponul ca pe acel aliat care nu putea să nu ne fie loial. Până la urmă, ne curăța mândria de podoabă capilară și ne oferea acel sentiment magic de prospețime. Cu timpul, am descoperit însă că substanțele agresive din șampon îndepărtau uleiurile naturale produse de scalp pentru a hidrata șuvițele, ceea ce putea conduce la numeroase efecte adverse, de la deshidratarea și deteriorarea cuticulei la estomparea culorii de păr.
Atunci fetele și femeile din întreaga lume s-au întrebat: „ce e de făcut?”. Din fericire, a apărut co-washing-ul, iar lumea noastră s-a schimbat. Află totul despre această rutină de spălare a părului și descoperă produsele recomandate pentru un co-washing de nota 10!

Cum alegi corect produsele pentru copilul tău – Natural Hysteria Blog

Dacă pe noi mai putem face experimente, netratându-ne întotdeauna părul cu grija pe care o merită și de care are nevoie, cu totul alta e situația cu cei mici. Părul lor e mai fragil și necesită neapărat îngrijire în profunzime, dar și produse special concepute pentru nevoile deosebite. Când este vorba despre prichindei, te sfătuim întotdeauna să ții cont de tipul lor de păr, de vârstă, de nevoile specifice, și vei vedea că baia va deveni momentul favorit al celui mic.

Loțiunea tonică – avem nevoie de ea în rutina de îngrijire? – Natural Hysteria Blog

Cunoaștem cu siguranță loțiunea tonică – un produs peste care majoritatea sărim în rutina de îngrijire a pielii. Preferăm ca în locul său să achiziționăm un ser concentrat, o cremă cu SPF sau orice altceva ni se pare prioritar. Cu toate acestea, loțiunea tonică – sau tonerul, cum i se mai spune pe scurt – nu ar trebui să fie dată la o parte. Un astfel de produs, dacă este bine formulat, cu ingrediente cheie, în funcție de necesitățile tenului tău, poate face minuni.

Secretele unui păr sănătos vara – Natural Hysteria Blog

La prima vedere, poți rămâne cu impresia că părul nu prea are motive să sufere în timpul verii. Până la urmă, a scăpat de frigul care îl distrugea, de frecușul cu căciuli și șaluri groase care cauza deteriorarea cuticulei și de trecerea de la o temperatură la alta.

Din păcate, nici vara nu se dovedește zâna cea bună pentru părul tău. Acum, cea mai arzătoare problemă este reprezentată de căldură și de radiațiile solare. Acestea distrug cuticula, deshidratează și cauzează îmbătrânirea prematură a firului de păr. Mai ales dacă nu folosești protecție solară și urăști șepcile sau pălăriile, efectele nu vor întârzia să apară.

Șamponul – poți să îl folosești în metoda Curly Girl? – Natural Hysteria Blog

Să urmezi o rutină corectă pentru îngrijirea părului creț sau ondulat poate părea dificil. De multe ori ți se pare că e prea complicat să stabilești ce produse ți se potrivesc și cum să le combini cu cele de styling, astfel încât să obții rezultatul scontat. În plus, chiar de la primul pas – șamponarea – problemele încep să apară. Este răspândită ideea că dacă alegi să urmezi metoda Curly Girl nu poți folosi șampon. Nimic mai fals!

Tratamentul ideal pentru corpul tău în sezonul cald ! – Natural Hysteria Blog

Vara a sosit cu alai de flori parfumate, cu soare mângâietor, cu ploi răcoroase și cu plimbări lungi în natură. Serile au devenit mai lungi, pielea mai expusă și distracția mai intensă ca niciodată.

Știi însă cu ce a mai venit vara? Cu caniculă, cu raze incendiare și cu potențial devastator, și, din nefericire, cu mult praf și poluare. Prin urmare, e mai mult decât necesar ca acum să ai grijă de pielea ta și nu oricum, ci din cap până în picioare. Știm că numai ideea de a aplica creme pe pielea care transpiră la cea mai mică atingere poate fi sufocantă, dar îi ești datoare! Ce îți va oferi în schimb? Un aspect moale și mătăsos, colorat în nuanțele delicioase de caramel ale verii.

Cum să ai ten radiant și sănătos – Natural Hysteria Blog

În ultimii ani machiajul a luat amploare. Indiferent de vârstă, suntem încurajate să experimentăm culori, texturi diferite, dar și tehnici elaborate menite să ne transforme trăsăturile, astfel încât să fim cât mai aproape de idealul de frumusețe pe care îl avem fiecare.

Cu toate acestea, de multe ori se întâmplă să fim total nemulțumite de rezultatul final al machiajului, fie că îl aplicăm singure acasă sau la salon. Unde să fie problema?

Stimulează, redă vitalitatea și elasticitatea buclelor cu produsele de la Camille Rose – Natural Hysteria Blog

Din păcate, multe fete cu părul creț privesc podoaba lor capilară mai degrabă ca pe un blestem decât ca pe o binecuvântare. Motivul este simplu: părul creț este de felul lui mai uscat, nu reacționează deloc bine în condiții de umiditate, își pierde rapid forma.

Dacă ți-am spune însă că motivul pentru care frumosul tău păr se comportă astfel este că nu îl îngrijești așa cum trebuie? Tratat cu respect, răsfățat și înțeles, părul ondulat și creț te va răsplăti cu cele mai suave bucle din lume, pline de elasticitate și de vitalitate.