Cum să obţii o piele caramel fără să te arzi

O piele caramel, cu irizații aurii și strălucire sănătoasă: câte dintre noi nu visăm la așa ceva și câte nu primim la schimb piele arsă sau cu pete solare și discontinuități de culoare? Adevărul e că, precum orice alt lucru care contează în viață, și bronzul perfect are nevoie de eforturi din partea ta!

Detalii

De ce este Cica ingredientul momentului

Cu un nume ușor de pronunțat, Cica pare, la prima vedere, încă o adiție buclucașă pe lista tot mai aglomerată a ingredientelor-vedetă din skincare. Dar, înainte să treci mai departe, catalogând-o drept „un artificiu de marketing” de ultimă generație sau o găselniță a dermatologilor în căutare de faimă, trebuie să îți spunem că toate acuzațiile de mai sus sunt nefondate.

Detalii

Trucurile care îți asigură șuvițe de vis în anotimpul cald

Vara, cu a sa mângâiere caldă, zile lungi petrecute la piscină, sorbind dintr-un cocktail, și seri răcoroase savurate la terasă, este un anotimp de vis pentru dispoziția ta, dar un coșmar pentru piele și păr. Arsurile solare, radiațiile puternice, vântul, temperaturile extreme și atât de des vehiculata poluare provoacă daune atât tenului, dar și șuvițelor.

Detalii

3 produse must-have de la Curl Keeper pentru pitici cu bucle

Un prichindel cu bucle moi și catifelate e practic imaginea unui îngeraș coborât pe pământ, printre muritorii de rând. Dar suprapune acestei expresii idilice chinul de a descurca părul, subterfugiile la care trebuie să apelezi atunci când îl speli pe cap sau greutatea de a fixa șuvițele rebele și, dintr-odată, toată magia se spulberă.

Detalii
Uleiul de cocos este eroul frumuseții tale: cum îl folosești

Uleiul de cocos este eroul frumuseții tale: cum îl folosești

Din fericire, accentul pus pe natural reîncepe să fie o preocupare de top în lumea modernă. Înlocuim produsele cu chimicale și substanțe nocive cu alternative din sânul naturii, renunțăm la cosmetice cu listă interminabilă de ingrediente ca să optăm pentru produse simple, naturale.

Detalii
1 2 3 12