Părul creț iarna: trucurile care îl mențin frumos și sănătos

Iarna face bine la suflet, tentându-ne cu zile petrecute în casă, cu o ciocolată caldă și un maraton de filme de Crăciun, cu sărbători și cadouri, dar și cu vacanțe la schi și peisaje spectaculoase. Însă nici tenul, nici părul nu se înțeleg atât de bine cu sezonul rece precum o face inima noastră.

Detalii

Vine Crăciunul: seturi de daruri pentru toți oamenii dragi

E cea mai frumoasă perioadă a anului: cea în care tânjim la sărbătoarea plină de har a Crăciunului, în care ne curățăm sufletul și spiritul și cumpărăm cadouri pentru cei dragi. Și în acest an, știi dezideratul nostru: să îți facem viața mai luminoasă, ție și celor pe care îi iubești, cu produse cosmetice care fac bine la trup, la suflet și la conștiință.

Detalii

5 trucuri de shopping de care să ții cont de Black Friday

Noi urmăm întotdeauna fidele un dicton: nu e niciodată prea devreme sau prea târziu ca să ne pregătim de Black Friday. Una dintre cele mai populare „sărbători” din calendarul nostru de cumpărături, „Vinerea Neagră” vine și la Natural Hysteria cu reduceri și oferte pur și simplu senzaționale.

Detalii

10 sfaturi pentru șuvițe netede și catifelate

La Natural Hysteria pur și simplu adorăm buclele, dar avem o slăbiciune și pentru șuvițele drepte și mătăsoase, demne de o zeiță. Cu un aer regal și o strălucire feerică, părul neted și catifelat pare uneori întruchiparea tuturor viselor de frumusețe, însă a ajunge să te bucuri de el poate fi la fel de provocator precum încercările aprige prin care treceau Ilenele Cosânzene din basme.

Detalii
1 2 3 9