Piele sensibilă? Ești sigură?

Tenul sensibil e un adevărat mister pentru multe femei și, dat fiind faptul că tipologia sa e atât de complexă, se poate întâmpla ca și dermatologilor să le fie dificil să îl diagnosticheze. Cu toate acestea, există un set de criterii care, odată îndeplinite, pot semnala că pielea ta se circumscrie registrului sensibil.

Detalii

E cazul să schimbi rutina de îngrijire a tenului primăvara?

Mai știi când te sfătuiam să îți schimbi rutina de skincare odată cu venirea iernii? Este timpul să revii la „ritualul de vară”. Firește, nu îți recomandăm să refolosești propriu-zis produsele care îți țineau companie în 2021, cu excepția cazului în care nu au expirat, ceea ce e puțin probabil, ci să investești în noi formule care să satisfacă mai bine nevoile pielii tale.

Detalii

Cum să îți îngrijești părul primăvara în funcție de tipul său

Nu degeaba i se spune „podoaba capilară”: atunci când e îngrijit și tratat așa cum merită, părul tău e precum o coroană ce îți conferă noblețe și strălucire. Însă, pentru a-ți îndeplini datoria față de el, nu e suficient să îl speli și să îl hidratezi când îți amintești: trebuie să îl răsfeți cu produsele potrivite și, după cum nuanțează experții, personalizate și în funcție de anotimp.

Detalii
Cum foloseşti vitamina C în îngrijirea tenului

Cum foloseşti vitamina C în îngrijirea tenului

Indiferent de cât de dedicată ești unei rutine de frumusețe, cu siguranță ai auzit, și nu dintr-o singură sursă, despre super beneficiile vitaminei C pentru piele. Acest antioxidant „poartă” greutatea a mii de responsabilități pe umerii săi, dar sunt toate afirmațiile la adresa sa reale sau doar „iluzie și fum”?

Detalii
1 2 3 17