Tot ce vrei să știi despre masca pentru păr

În rutina de îngrijire a părului creț sau ondulat, masca joacă un rol foarte important și adesea face diferența între buclele perfecte la care visezi și părul electrizat, lipsit de definire pe care încerci să îl ții sub control. Alegerea unei măsti potrivite necesită timp și documentare. Din fericire, sfaturile de mai jos îți vor ușura considerabil munca.

14 cadouri perfecte pentru Crăciun și un eveniment surpriză

Nu mai e mult și cea mai frumoasă sărbătoare va bate cu blândețe la ușile noastre. La Natural Hysteria, adorăm să facem cadouri și credem cu tărie în faptul că acestea ar trebui să reflecte în primul rând grija și dragostea față de cei dragi. Cu alte cuvinte, asigură-te că cei pe care îi iubești vor trăi mult și bine și achiziționează pentru ei produse de îngrijire fără niciun ingredient nociv, ba dimpotrivă, pline de substanțe benefice. Așa le faci lor un bine, dar și protejezi Mama Natură, atât de încercată în ultima perioadă. Ce poate fi mai frumos de Crăciun?

 8 tehnici pentru volum care dau rezultate fabuloase

Un păr bogat și plin de volum e fără urmă de îndoială o năzuință pentru orice femeie. E și natural să se întâmple astfel, dat fiind faptul că podoaba capilară de zeiță a reprezentat din cele mai vechi timpuri un factor irezistibil de seducție. Însă nu e doar atât. Un păr frumos, bogat și plin […]

Cum ai grijă de tenul, părul și corpul tău în sezonul rece

Știm că vremea de afară te duce cu gândul la orice, mai puțin la iarnă, dar nu va mai trece mult și zilele geroase vor bate la ușa noastră. Îngrijirea pielii și a părului trebuie să se schimbe în sezonul rece, deoarece și provocările la care suntem supuse sunt altele. Frigul, deshidratarea, diferențele de temperatură și, în continuare, radiațiile și poluarea sunt principalele surse de îngrijorare acum.

Tot ce trebuie să știi despre îngrijirea tenului cu exfolianții AHA și BHA

Dacă te confrunți cu coșuri sau cu riduri, dacă nu mai suporți petele pigmentare și abia aștepți să scapi odată pentru totdeauna de acnee, atunci soluția sunt acizii. Din ce în ce mai apreciați în industria cosmetică, exfolianții AHA și BHA sunt considerați secretul unui ten superb, fără probleme: singura revendicare este să știi cum anume să îi folosești.

Gelul pentru definire – necesar în rutina ta?

Buclele – obiect al dorinței pentru unii, motiv de supărare și uneori chiar frustrare pentru alții. Un lucru este cert, însă: părul creț atrage atenția, iar privirile admirative ale celor din jur te pot face să îți iubești cu adevărat podoaba capilară. Cu toate acestea, părul ondulat sau creț necesită mai multă atenție decât oricare alt tip, dovedindu-se adesea mofturos în ceea ce privește rutina de îngrijire.

Co-washing: Ce este și de ce a devenit o practică la modă

Multă vreme am privit șamponul ca pe acel aliat care nu putea să nu ne fie loial. Până la urmă, ne curăța mândria de podoabă capilară și ne oferea acel sentiment magic de prospețime. Cu timpul, am descoperit însă că substanțele agresive din șampon îndepărtau uleiurile naturale produse de scalp pentru a hidrata șuvițele, ceea ce putea conduce la numeroase efecte adverse, de la deshidratarea și deteriorarea cuticulei la estomparea culorii de păr.
Atunci fetele și femeile din întreaga lume s-au întrebat: „ce e de făcut?”. Din fericire, a apărut co-washing-ul, iar lumea noastră s-a schimbat. Află totul despre această rutină de spălare a părului și descoperă produsele recomandate pentru un co-washing de nota 10!

Cum alegi corect produsele pentru copilul tău

Dacă pe noi mai putem face experimente, netratându-ne întotdeauna părul cu grija pe care o merită și de care are nevoie, cu totul alta e situația cu cei mici. Părul lor e mai fragil și necesită neapărat îngrijire în profunzime, dar și produse special concepute pentru nevoile deosebite. Când este vorba despre prichindei, te sfătuim întotdeauna să ții cont de tipul lor de păr, de vârstă, de nevoile specifice, și vei vedea că baia va deveni momentul favorit al celui mic.

Loțiunea tonică – avem nevoie de ea în rutina de îngrijire?

Cunoaștem cu siguranță loțiunea tonică – un produs peste care majoritatea sărim în rutina de îngrijire a pielii. Preferăm ca în locul său să achiziționăm un ser concentrat, o cremă cu SPF sau orice altceva ni se pare prioritar. Cu toate acestea, loțiunea tonică – sau tonerul, cum i se mai spune pe scurt – nu ar trebui să fie dată la o parte. Un astfel de produs, dacă este bine formulat, cu ingrediente cheie, în funcție de necesitățile tenului tău, poate face minuni.

Secretele unui păr sănătos vara

La prima vedere, poți rămâne cu impresia că părul nu prea are motive să sufere în timpul verii. Până la urmă, a scăpat de frigul care îl distrugea, de frecușul cu căciuli și șaluri groase care cauza deteriorarea cuticulei și de trecerea de la o temperatură la alta.

Din păcate, nici vara nu se dovedește zâna cea bună pentru părul tău. Acum, cea mai arzătoare problemă este reprezentată de căldură și de radiațiile solare. Acestea distrug cuticula, deshidratează și cauzează îmbătrânirea prematură a firului de păr. Mai ales dacă nu folosești protecție solară și urăști șepcile sau pălăriile, efectele nu vor întârzia să apară.