10 sfaturi pentru șuvițe netede și catifelate

La Natural Hysteria pur și simplu adorăm buclele, dar avem o slăbiciune și pentru șuvițele drepte și mătăsoase, demne de o zeiță. Cu un aer regal și o strălucire feerică, părul neted și catifelat pare uneori întruchiparea tuturor viselor de frumusețe, însă a ajunge să te bucuri de el poate fi la fel de provocator precum încercările aprige prin care treceau Ilenele Cosânzene din basme.

Detalii

Rutina corectă de îngrijire a tenului, de la tinerețe până la bătrânețe

Atunci când vine vorba despre proverbe aplicate în frumusețe, vom alege întotdeauna „mai bine să previi decât să tratezi” în locul mult mai pesimistei „suferă baba la frumusețe”. Din păcate, multe dintre noi asociem luminoasa tinerețe și cu delăsarea completă: atunci când strălucești chiar și dacă nu ai dormit deloc în noaptea anterioară, nu îți mai bați capul cu rutine complicate de îngrijire a pielii.

Detalii

Cele 4 tipuri de produse pe care să le încerci

La Natural Hysteria avem un crez care ne animă de fiecare dată când mergem la cumpărături: un păr frumos pornește de la un scalp curat și sănătos. Prin urmare, e de la sine înțeles că nu poți avea cosițele mătăsoase și strălucitoare la care visezi dacă scalpul nu e tratat exact așa cum merită, adică regește.

Detalii
1 2 3 8