Cele mai bune ingrediente pentru părul creț

Cele mai bune ingrediente pentru părul creț

Nu afirmăm că părul drept sau cel ondulat nu au problemele lor și nu dorim să îți minimizăm eforturile dacă ești posesoarea lor, dar fetele și femeile cu păr creț se confruntă de multe ori cu neajunsuri unice. Fie că e vorba despre lipsa de hidratare, de frizz sau de tendința de deteriorare ori de buclele care își pierd forma când ne e lumea mai dragă, e evident că, pe cât e de frumos, pe atât e de pretențios părul creț.

Detalii

Cum să reduci în mod natural transpirația

Cum cresc temperaturile, apropiindu-se de limita caniculei, cum începem să ne punem iar întrebarea „încuietoare”: cum să reduc transpirația?

În primul rând, ținem să te anunțăm că dezideratul tău nu se împacă cu dorința de a avea o stare de sănătate înfloritoare. Transpirația – blocată de antiperspirante – e un proces normal, unul care nu numai că va contribui în mod decisiv la echilibrarea temperaturii corpului, dar și elimină toxinele în exces din organism.

Detalii

Cum scapi de tonurile gălbui nedorite din păr

Părul acela platinat, argintiu, care amintește de strălucirea serafică a razelor de lună, e un vis pentru multe dintre noi. Greu, dar nu imposibil de obținut (cel mai adesea cu ajutorul unui profesionist), dispare însă adesea rapid din cosițe, fiind înlocuit de o nedorită nuanță galbenă sau chiar portocalie.

Detalii
Secrete de frumusețe din jurul lumii

Secrete de frumusețe din jurul lumii

Trăim într-un spațiu tot mai interconectat și, sincere să fim, ar fi mare păcat să nu profităm de acest dar al existenței. Globul nu e doar divers din punct de vedere geografic, ci și amețitor de diferit din punct de vedere cultural. Însă, în loc să ne simțim intimidate sau izolate de această complexitate, nu mai bine am alege să ne lăsăm fermecate de ea, descoperind-o cu inima deschisă și cu o minte curioasă?

Detalii

Ajută meditația cu adevărat pielea?

Meditația e o practică inspirată de înțelepciunea popoarelor orientale și nu numai (și rugăciunea e practic o formă de meditație) cu nenumărate beneficii pentru sănătatea psihică. De la niveluri mai reduse de stres la anxietate și tensiune mentală scăzute, o mai bună concentrare și atenție și chiar imaginație și creativitate stimulate, obiceiul de a păstra câteva minute de liniște zilnic aduce nenumărate beneficii și a devenit indispensabil multora dintre noi.

Detalii
1 2 3 26