De ce se îngrașă părul iarna? 5 cauze potențiale

Am acceptat faptul că în anotimpul cald, părul se îngrașă cu aceeași „pasiune” cu care soarele arde pe cer.  Dar de ce se întâmplă uneori la fel în anotimpul rece? Iată întrebarea care ne descurajează și ne ia adesea prin surprindere.

Detalii
Cum să menții forma buclelor peste noapte

Cum să menții forma buclelor peste noapte

Oricărei fete și femei care a avut „pile” la soartă și astfel a primit un păr superb de buclat i s-a întâmplat să meargă la culcare cu mândrețe de onduleuri și să se trezească disperată fără ele. Unde s-au dus acele spirale divine?

Detalii
Rutina de toamnă pentru piele radioasă: 6 pași de bifat

Rutina de toamnă pentru piele radioasă: 6 pași de bifat

Așa cum schimbi garderoba, ar trebui să modifici și rutina de înfrumusețare, tot susțin de la an la an specialiștii. Ignoră această nevoie și tenul te va „pedepsi” cu acnee și coșuri (cauzate de acumularea de celule moarte care „prind în capcană” sebumul și impuritățile, de unde erupțiile cutanate), deshidratare și descuamare (provocate de scăderea temperaturilor, dar și de trecerile de la medii calde la reci și viceversa).

Detalii
Cele mai bune ingrediente pentru părul creț

Cele mai bune ingrediente pentru părul creț

Nu afirmăm că părul drept sau cel ondulat nu au problemele lor și nu dorim să îți minimizăm eforturile dacă ești posesoarea lor, dar fetele și femeile cu păr creț se confruntă de multe ori cu neajunsuri unice. Fie că e vorba despre lipsa de hidratare, de frizz sau de tendința de deteriorare ori de buclele care își pierd forma când ne e lumea mai dragă, e evident că, pe cât e de frumos, pe atât e de pretențios părul creț.

Detalii
1 2 3 26