Cum să obţii o piele caramel fără să te arzi

O piele caramel, cu irizații aurii și strălucire sănătoasă: câte dintre noi nu visăm la așa ceva și câte nu primim la schimb piele arsă sau cu pete solare și discontinuități de culoare? Adevărul e că, precum orice alt lucru care contează în viață, și bronzul perfect are nevoie de eforturi din partea ta!

Promitem însă să fie peste măsură de plăcute! Să ai grijă de pielea ta nu e numai o îndatorire care îți poate aduce bronzul perfect, dar și un adevărat răsfăț, așa cum vei vedea în rândurile de mai jos. Descoperă cum să obții acea piele caramel ispititoare în câțiva pași simpli!

Exfoliază pielea înainte de a te expune la soare!

O piele exfoliată, fără celule moarte, e o piele care se bronzează mult mai ușor: iată o lecție pe care am deprins-o de mult. Fie că alegi să îți pregătești acasă propriul scrub, îmbătându-te cu aromele divine (zahărul, cafeaua și mălaiul sunt alegeri excelente, alături de uleiuri hidratante și esențiale), fie că apelezi la un periaj uscat, rezultatul va fi o piele catifelată gată să se împrietenească cu soarele.

Sau poți alege un produs care te așteaptă gata să îți ofere în dar pielea cu aspect de vis. Noi nu suntem încântate de exfoliantul cu sare Cool Mint Lemonade de la Giovanni, care te si revigoreaza rapid. Grație unei combinații unice de ingrediente anticelulitice și antioxidante, produsul îndepărtează celulele moarte, stimulează regenerarea pielii și o tonifiază în profunzime. Formula unica Eco Chic are o aroma bogata, datorita frunzelor de menta, si iti va oferi o experienta de neuitat.

Folosește produse cu SPF!

Da, calea directă spre un bronz rapid este dezabonarea de la produsele cu SPF, dar așteaptă-te și la arsuri și pericol de cancer de piele și îmbătrânire prematură. În plus, crede-ne: acest bronz obținut prin metoda cea „ușoară” nu durează, ci se estompează cât ai zice „iartă-mă, pielea mea!”. Tocmai de aceea, produsele cu protecție solară sunt garanția culorii caramel ispititoare.

Completează acțiunea produselor cu SPF pentru corp cu un produs special conceput pentru față, Cica Clearing BB Cream, #27 Sand Beige, o cremă BB potrivită tuturor tipurilor de ten care te face să uiți și de machiaj. Produsul protejează tenul de radiațiile UVA/UVB, consolidează bariera naturală de apărare și se absoarbe în mod uniform. Ce să mai spunem despre capacitatea de acoperire a imperfecțiunilor? Cu un SPF de 38, nu va fi greu să devină favorita ta!

Ai grijă însă și de zonele sensibile expuse! Cum ne e greu să credem că vei aplica SPF și pe buze, am creat balsamul de buze cu SPF 15 Natural Hysteria. E chiar al nostru și hidratează, protejează de soare și menține tinerețea și catifelarea buzelor.

Alternează expunerea la soare cu statul sub umbrelă!

Să fim înțelese: nici prin cap nu ne trece să ne referim la intervalul 11-17, când ar trebui să stai cât se poate de departe de soare. Dar chiar și la orele în care expunerea e permisă, nu ar trebui să dezvălui pielea cu atât de multă generozitate; cu cât ești mai zgârcită, cu atât bronzul va fi mai sănătos. Alternând expunerea cu acoperirea pielii vei da un răgaz acesteia să seteze culoarea caramel, iar bronzul va fi mai rezistent și mai sănătos.

Cronometrează timpul expunerii pe fiecare parte!

Îți dăm acum sfaturi extrase din arsenalul fetelor experte în bronz! Setează-ți alarma și stai câte 10 minute pe fiecare parte, astfel încât să te asiguri că bronzul e proaspăt și uniform. Sub nicio formă nu privi expunerea la soare ca pe metoda perfectă de a recupera somnul pierdut al nopții pe șezlong!

Fă un duș rece după expunerea la soare!

Dușul e obligatoriu după ce ai stat la soare: astfel îndepărtezi particulele de nisip, murdăria, transpirația și sebumul. Dar la fel de recomandat e să folosești apă mai rece, nu caldă: vei regla temperatura pielii, o vei înviora și vei alina efectele negative pe care căldura și razele (chiar dacă absorbite de cremă) le-au avut asupra sa.

Hidratează neapărat pielea după soare!

Pielea ta a suferit un șoc: a stat la soare, trece prin transformări care eliberează melanină, a suferit de căldură și de deshidratare. E esențial deci să aplici un strat generos de loțiune hidratantă. Există creme special concepute pentru post-expunerea la soare, dar în majoritatea cazurilor nu e vorba decât despre un marketing inteligent: un produs hidratant clasic se va dovedi la fel de util.

Noi îți recomandăm loțiunea de corp Ultra-Moist de la Giovanni 2chic. Contribuie la hidratarea și la regenerarea pielii expuse la soare și are o textură bogată care se absoarbe însă rapid în piele. Ia-ți porția de răsfăț după soare cu extractele de avocado și ulei de măsline cu virtuți antioxidante care anulează efectele radicalilor liberi, un truc esențial după bronzare, dar și acizi grași care hrănesc în profunzime. Ecuația pielii caramel perfecte e întregită!

Așa obții acel ten luminos și acea piele catifelată bronzată impecabil! Nu mai trage chiulul de la îngrijirea dedicată a pielii și de la precauția atât de necesară în contextul radiațiilor dăunătoare și alege produsele Natural Hysteria pentru un bronz atât de frumos: caramel, luminos și sănătos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>