De Ziua Femeii, Natural Hysteria te răsfață cu reduceri pline de dragoste!

Suntem convinse că prin venele femeilor dragi din viața noastră curge sânge încărcat cu magie, fie că e vorba despre mame, bunici, surori sau iubite. Fiecare fată sau femeie merită răsfățată de ziua sa specială cu un cadou plin de dragoste, iar noi, la Natural Hysteria, o știm mai bine decât oricine.

Așa că ne-am dorit să suflăm cu dragoste peste toate coșurile de cumpărături și îți oferim cu ocazia zilei de 8 martie o reducere de 15% la toate produsele! Da, absolut toate, exact așa cum ai citit! Nu mai rămâne decât să alegi cadoul de vis din oferta noastră diversificată.

Cadouri pentru creața din viața ta

Credem cu tărie că orice femeie înzestrată cu bucle e o norocoasă, și dacă nu se simte astfel, înseamnă că nu a descoperit încă ce soartă aleasă i-a fost hărăzită. O poți ajuta tu, cu un produs de îngrijire a părului care să poarte ștampila Curly Girl Approved. Le-am însemnat cu grijă pe site, așa că nu va fi greu deloc să le alegi.

O astfel de recomandare este crema hidratantă pentru activarea buclelor de la Cantu. Îți surâde luminoasă și portocalie, gata să definească și să dea formă buclelor, luptând ca o eroină cu frizz-ul, cu deshidratarea și cu lipsa de volum. Formula are la bază unt de shea. E un cadou minunat de 8 martie!

Daruri pentru mama

Nu ai cum să dai greș de 8 martie cu un produs pentru îngrijirea tenului sau a corpului. Știm cu toții câte de ocupate sunt mămicile și cât de darnice cu sufletul și timpul lor, așa că e cazul să le întorci favoarea cu un produs pe măsură: blând și binefăcător ca ele.

O idee minunată? Cacao Moist and Mild Serum de la Benton. Poate consideră acest tip de produs „un capriciu” sau „un lux inutil” și tocmai de aceea i-l poți dărui tu. Serul e ușor și hidratant, având la bază extracte de cacao și un derivat din Centella Asiatica pe numele său Madecassoside, alături de nelipsitul acid hialuronic și extractele din plante.

Pentru bunica

Nu o uita de Ziua femeii! Fie că alegi produse de îngrijirea părului sau a pielii, nu mai rămâne decât să adaugi dragoste și îi vei face o bucurie imensă.

Părul său de argint va reîntineri grație măștii nutritive 3 in 1 Fructis Banana Hair Food. Miroase ademenitor a banane și îi va da cu siguranță ideea unui desert pe măsură. Masca poate fi folosită și ca balsam sau ca produs leave-in, pentru că știm cât de inventive sunt bunicile, și îi amintește de tratamentele naturale pe care le prepara cu înțelepciune. Produsul repară, hidratează intens și redă vitalitatea părului uscat.

Pentru prietena care le are pe toate

Fie că vorbim despre amice, colege sau iubite, cine nu cunoaște o fată care „are de toate”? Cumpără-i un accesoriu marca Natural Hysteria și sigur o vei surprinde plăcut.

Noi recomandăm o față de pernă din satin (varianta albastră e atât de stylish) sau o cască pentru uscarea părului. Dă dovadă de originalitate, de restul ne ocupăm noi!

Nu mai rămâne decât să îți urăm „la mulți ani” și ție, dragei noastre cititoare. Bucură-te de această zi minunată și profită de reducerea noastră de 15%, pe care ți-o oferim cu toată dragostea! Să ai o sărbătoare ca în povești!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>