Ai păr creț sau ondulat? Shea Moisture este gama pe care o vei adora

Azi abia așteptăm să îți povestim despre o gamă pe care noi pur și simplu o adorăm! Știi deja că la Natural Hysteria facem tot posibilul să îți aducem mai aproape branduri în care credem, care se potrivesc filosofiei noastre ce pune accent pe natură și pe sustenabilitate, pe dragoste pentru frumos și pe loialitate față de client.

Iar Shea Moisture se potrivește perfect acestei descrieri. Mai jos îți depănăm istorisirea care ne-a cucerit și pe noi și îți recomandăm câteva produse din gama Shea Moisture cu cocos și hibiscus: miros divin și îngrijesc ca o adevărată mamă.

Povestea Shea Moisture: tradiție nemuritoare și înțelepciune modernă

Dintre toate brandurile pe care ți le-am adus mai aproape la Natural Hysteria, Shea Moisture ocupă un loc cu totul și cu totul special în inima noastră. Povestea brandului care face minuni în îngrijirea părului. Totul a început în 1912, când Sofi Tucker vindea la o tarabă din satul său, Bonthe, din Sierra Leone, unt de shea, săpun negru african și uluitoarele sale preparate homemade pentru păr și piele. Mamă văduvă cu patru copii, la doar 19 ani, legendara întemeietoare a brandului ajungea în numai câțiva ani celebră în toată țara și de aici și până la întemeierea Shea Moisture mai era doar un pas.

Un secol a trecut de atunci și produsele Shea Moisture împânzesc acum lumea, caracterizându-se prin accesibilitate, înțelepciune modernă, senzorialitate și accent pus pe  utilizarea celor mai bune ingrediente cultivate de producătorii locali. Cu alte cuvinte, valori extraordinare și o poveste care ne merge direct la suflet.

Și azi, Shea Moisture îți pune la dispoziție soluții naturale, fără parabeni, fără uleiuri minerale, fără ftalați, petrol sau formaldehidă, dar în schimb cu multă dragoste și doldora de ingrediente pure din natură.

Ce ne mai place? Că producătorii promit cu mâna pe inimă că produsele sunt testate în propria familie, de oameni cu sufletul mare, și niciodată pe animale. Iată un mesaj care ne dorim să ajungă la cât mai multe branduri.

5 produse Shea Moisture cu cocos și hibiscus de care părul tău se va îndrăgosti

Produsele Shea Moisture cu cocos și hibiscus ocupă un loc de cinste în baia noastră și sunt ideale dacă ai părul creț cu fir gros, dar și ondulat cu fir mediu-gros. Mirosind atât de delicios și transformându-ți baia într-o experiență senzorială pe care o vei aștepta de fiecare dată cu sufletul la gură, produsele sunt must-have.

Iată ce îți recomandăm!

Masca de păr cu extracte de cocos și de hibiscus de la Shea Moisture este acea cosmetică-minune de care nu vei mai vrea să te desparți. Hidratează în profunzime, redă strălucirea și vitalitatea cosițelor tale și le va proteja de la deteriorare. De asemenea, masca prezintă efect anti-frizz, așa că e de folosit în orice anotimp și pe orice condiții climatice. Buclele sunt moi, flexibile și catifelate, iar cuticula netedă, mătăsoasă și disciplinată. Nu credem că mai e necesar să subliniem că merită să o încerci!

Ce spui despre un produs numit „souffle”? Suntem sigure că îți evocă ceva magic de delicios, o adevărată tentație gurmandă pentru  firul de păr, și nu te înșeli deloc. Shea Moisture ne gratulează cu fantasticul Soufflé pentru activarea buclelor cu extract de cocos si hibiscus, care te va îndemna să îți privești cu alți ochi cârlionții. Ideal pentru părul ondulat, creț sau foarte creț, cu fir gros, protejează și hidratează cuticula deteriorată. Motivul pentru care i-am dăruit inima noastră este că activează instantaneu buclele, hidratând în mod excepțional și profitând de super puterile uleiului de cocos, care îmblânzește șuvițele electrizate.  Compoziția este completată de uleiul de semințe de in, ce întărește firul de păr și amplifică strălucirea sa, sigilând cuticula și protejând. Nu în ultimul rând, nectarul de agave definește, conferă volum și fixează cu lejeritate, combate electrizarea. Iată formula unui produs pe care îți vine să îl mănânci și de care nu vei mai vrea să te desparți.

Un șampon dedicat îngrijirii loiale a părului ondulat sau creț cu fir gros e o comoară la casa omului. Iar atunci când miroase a cocos și hibiscus, e o achiziție de neratat. Șamponul Shea Moisture include doar ingrediente organice, fără sulfați, curățând delicat, dar eliminând cu succes toate impuritățile, hidratând și echilibrând producția de sebum. Firele sunt mai elastice, fortificate datorită extractelor de hibiscus, iar proteina de mătase lasă părul moale, mătăsos și incredibil de frumos. Nu lipsește nici uleiul de Neem, ce repară firul deteriorat și îi restabilește strălucirea de-a dreptul cuceritoare.

Dacă avem șampon, nu putea lipsi balsamul! Cu extractele deja binecunoscute de cocos și hibiscus, Shea Moisture Curl & Shine Conditioner hidratează fără a încărca, reparând și netezind cuticula. Podoaba capilară e mai ușor de descurcat, firele nu se mai electrizează, buclele strălucesc pline de fericire, iar părul este protejat și fortificat. Compoziția e completată de proteina de mătase și de uleiul de Neem.

Ce spui despre un produs care poate aduce aroma exotică, înnebunitor de senzorială a vacanței tale preferate, chiar și atunci când ești la serviciu? Eroul nostru este Parfumul hidratant pentru par cu cocos si hibiscus de la Shea Moisture. Dedicat îngrijirii părului creț sau ondulat, produsul elimină mirosurile neplăcute din șuvițe, pe care le poți căpăta din orașul poluat, după ce ai făcut sport sau după ce ai gătit. Scapă de ele primind în schimb hidratare, parfum de cocos și hibiscus și acces la amintiri neprețuite.

Gama Shea Moisture cu cocos și hibiscus, adorată de copilul tău

Îngrijirea părului celui mic e un subiect dificil? Inserează în ecuație note de cocos și hibiscus și vei vedea că prichindelul te va întreba singur când „mai face baie”.

Un copil cu bucle e practic un îngeraș trimis pe pământ, dar numai mămica sa știe ce chin presupune descurcarea părului. Stai liniștită, deoarece îți sare în ajutor Crema-unt pentru buclele copiilor cu cocos si hibiscus de la Shea Moisture. Ideală pentru micuții cu păr ondulat sau creț, crema conține numai ingrediente naturale, așa cum ne-a obișnuit brandul și așa cum au nevoie prichindeii, hidratând și descurcând cu delicatețe, fără durere și fără disconfort. Extractele de hibiscus intensifică acea strălucire de făptură celestă a părului celui mic, iar ulmul netezește și cumințește buclele. Din compoziție nu lipsesc untul de shea și cocosul, ce conferă toți nutrienții de care are nevoie podoaba capilară a copilului tău.

Cu o formulă 2 în 1, Șamponul și balsamul pentru copii Curl&Shine de la Shea Moisture reprezintă acea soluție delicată care face ca fiecare spălare să fie un răsfăț, niciodată un chin. Infuzat cu ingrediente naturale care combat electrizarea părului și facilitează descurcarea, produsul include ulei de cocos bogat în vitamine și antioxidanți, ce protejează de la degradare, și extracte de floare de hibiscus ce netezesc și hidratează firul, alături de uleiul de Neem, minunat pentru a intensifica strălucirea. Curățând fără chimicale dure, acesta este șamponul de care micile tale minuni au nevoie.

Noi suntem topite după gama Shea Moisture și adorăm mai ales momentul când baia noastră se umple de mirosul răvășitor și exotic de cocos și de hibiscus. Încearcă și tu produsele sale, disponibile aici la Natural Hysteria! Abia așteptăm să îți aflăm părerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>