Dragă Moș Crăciun,

Știm că te-ai obișnuit să primești numai scrisori cu cereri, vise și dorințe, dar în acest an noi ne-am propus să îți ușurăm povara. Să nu crezi că nu se gândește nimeni și la tine. Îți scriem de la Natural Hysteria, căci dorim să îți umplem tolba numai cu reduceri sărbătorești și ținem să te anunțăm că în perioada 14-16 decembrie avem discount de 20%.

Și mai știm ceva. Că, sărmanul de tine, nu te-ai obișnuit încă cu online-ul – e de înțeles – și că ai obosit să tot cauți darul perfect pentru mici și pentru mari, așa că în acest an nădăjduim să ne transformăm în spiridușul tău și îți propunem daruri cu suflet pentru copiii și adulții cuminți.

Iată ce produse de la Natural Hysteria credem noi că se vor preta de minune la tolba ta. Iar dacă îți faci griji că nu vor încăpea pe șemineu, nu e nicio problemă, dragă Moșule! Ne ocupăm noi cu tot dragul din lume de livrare.

Dar nu mai prelungim așteptarea, nu de alta, dar bănuim că această scrisoare a venit dintr-un teanc ce crește cu fiecare secundă ce trece!

Cum știm că cei mici se află în capul listelor tale, că doar în sufletul lor magia Crăciunului palpită cu o lumină specială, și cum suntem sigure că ți-au ajuns la urechi țipetele multor fetițe și băieței ale căror bucle încâlcite nu se lăsau descurcate, venim noi cu o propunere: Balsamul fără clătire pentru descâlcirea părului copiilor Born Curly de la As I Am. Oferă hidratare, luciu și îmbunătățește manevrabilitatea părului. Nu îți mai spunem decât că reduce cu 89% ruperea firelor la pieptănare și include, Moșule, ulei de argan și extracte de gălbenele.

Adolescenții nu sunt întotdeauna rezonabili, o știm și noi, și presimțim că ai un pic de bătaie de cap ca să le îndeplinești dorințele. Noi îți propunem să te concentrezi tot pe părul lor, căci abia învață cum să îl aranjeze, și să le ușurezi sarcina cu spuma I Create Lift Volumizing Foam de la Innersense. Oferă o fixare puternică și de durată, fără a încărca, definește, hidratează și îmblânzește și cel mai rebel păr: știi la ce ne referim. Plusăm precizându-ți că produsul dă rezultate minunate și pe firul de păr subțire.

Fata aceea rebelă s-a transformat într-un adult care nu își mai vede capul de treburi? Chiar dacă tânăra ocupată poate că nu își mai găsește timp să îți scrie, noi știm prea bine că nu ai de gând să o lași deoparte și îți recomandăm pentru ea Apa de mușețel de la Sabio. Nu o să se mai despartă de ea, Moșule! Ideală pentru tenul predispus la iritații și pentru cel alergic și cuperotic, apa de mușețel regenerează și purifică, deținând de asemenea și atribute antiinflamatorii. Calmând roșeața și decongestionând, va fi ajutorul său la greu. În plus, mirosul dulceag atenuează stresul!

Tânăra s-a așezat la casa ei, are copii sau poate că ocupă o poziție de succes sau își îndeplinește visurile profesionale. Cert e că timpul îi e din ce în ce mai prețios. Lasă, ai tot tu soluția, iar noi îți sugerăm o cremă de ochi. Fermentation Essence de la Benton e alegerea perfectă. Crema netezește și hidratează pielea delicată, fiind infuzată cu o concentrație de fermenți. În plus, produsul se absoarbe cât ai clipi în piele, redă luminozitatea tenului, în timp ce acidul hialuronic se ocupă să netezească ridurile. Formula e stelară!

Sigur ai pe lista ta și dragi bunici, Moșule, iar pentru ele îți recomandăm un ser. Cu siguranță, nu și l-ar cumpăra singure, ar prefera să îl dăruiască fiicelor sau nepoatelor. Tocmai de aceea, te rugăm să le aduci în dar magicul Rich Moist Soothing Serum de la Dear, Klairs. Hidratând profund la nivel celular, lasă pielea moale și catifelată, pentru un echilibru optim. Tenul devine radiant și sănătos, dar bunica se va bucura și fiindcă acest serum calmează pielea încălzită și roșie și scade temperatura suprafeței iritate.

De pe listă nu lipsesc nici bărbații, să nu crezi că ne-am face vinovați de o asemenea omisiune. Indiferent de vârstă, aceștia se vor bucura de Șamponul și balsamul 2 în 1 cu ginseng și eucalipt Giovanni Men, ce asigură curățare și hidratare dintr-un singur pas. Curățând părul și îndepărtând impuritățile, hidratând, revitalizând și împrospătând, produsul conține un mix de ingrediente naturale și binefăcătoare și un parfum cu adevărat de neuitat.

Pe cine nu am menționat încă? Pe simpaticele animăluțe, evident! Fac parte din familia noastră, așa că nu aveam cum să le uităm. Celor care știu că viața e mai frumoasă în compania lor ar fi minunat Spray-ul odorizant pentru finisare cu ovăz și cocos, ce elimină mirosurile neplăcute din blana lor. În plus hidratează, aplicându-se pe blana uscată, și are o aromă tropicală încântătoare. Formula e potrivită pentru piele sensibilă, combate electrizarea, iar produsul lasă o blană mai mătăsoasă și e sigur pentru orice vârstă. Noi spunem că cu acest dar tolba ta e plină!

Desigur, știm că, în înțelepciunea ta, Moșule, vei adăuga și alte cadouri inspirate din magazinul nostru. Tot ce sperăm e să nu ne uiți și pe noi, nu de alta, dar tare am mai fost cuminți! Promitem că vom presăra cu bunătate, magie a Crăciunului și dragoste fiecare produs al nostru și că te vom aștepta, ca în fiecare an, cu inima larg deschisă!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>