Stimulează, redă vitalitatea și elasticitatea buclelor cu produsele de la Camille Rose

Din păcate, multe fete cu părul creț privesc podoaba lor capilară mai degrabă ca pe un blestem decât ca pe o binecuvântare. Motivul este simplu: părul creț este de felul lui mai uscat, nu reacționează deloc bine în condiții de umiditate, își pierde rapid forma.

Dacă ți-am spune însă că motivul pentru care frumosul tău păr se comportă astfel este că nu îl îngrijești așa cum trebuie? Tratat cu respect, răsfățat și înțeles, părul ondulat și creț te va răsplăti cu cele mai suave bucle din lume, pline de elasticitate și de vitalitate.

Știi că ne preocupă înainte de toate nu numai frumusețea, dar și sănătatea și starea de bine a părului tău. Ne dorim să te bucuri de cosițe mătăsoase și strălucitoare, dar și de un păr creț rezistent, care face față tuturor factorilor agresivi de mediu (poluarea, radiațiile UV, apa dură), dar și propriilor tale alegeri (fumatul, alimentația săracă în vitamine, produsele agresive de styling). De aceea îți recomandăm azi un brand care ne-a convins cu două produse absolut excepționale, ce îți vor reda forma buclelor.

Stimulează, redă vitalitatea și elasticitatea buclelor tale !

Este vorba despre Camille Rose!

Brandul fondat de Janell Stephens se bazează pe ingrediente naturale, pe alegeri conscious pentru piele, păr, casă și copiii tăi. Janell este mama mândră a 5 copii, o vegană dedicată ce pare mai degrabă sora mai mare decât mămica prichindeilor săi. Cu un crez care se bazează pe „cea mai caldă bucurie, fericire, încredere și recunoștință pentru fiecare persoană care experimentează produsele Camille Rose”, brandul ne-a convins!

Azi îți recomandăm două dintre reprezentantele gamei de îngrijire a părului Camille Rose. Începem cu Gelul pentru formarea buclelor Camille Rose. Ideal pentru orice tip de păr creț, produsul previne electrizarea și elimină efectele frizz-ului, hidratează în profunzime și definește în mod magic buclele. Acestea vor fi din nou elastice, pline de vitalitate.

Precum în cazul tuturor cosmeticelor Camille Rose, vei fi în primul rând impresionată de compoziția benefică a produselor. Gelul pentru formarea buclelor include extracte de rădăcină de nalbă mare, ce netezește cuticula și ajută la descurcarea părului. Acestea sunt completate de agave, uleiuri de cocos și de rodie și sucuri naturale de Aloe Vera, renumite pentru capacitatea de hidratare și de stimulare a creșterii părului și alge marine. Formula e desăvârșită de prezența vitaminelor E și B12, despre care se știe că sunt esențiale unui păr sănătos și mai puternic ca niciodată.

Bineînțeles, gelul pentru formarea buclelor exclude uleiurile minerale, parabenii, siliconii, ftalații, glutenul, parafina și propilena, oferindu-ți un produs „curat ca lacrima”.

Cum folosești gelul?

În primul rând, spală părul și apoi hidratează cu un balsam. Aplică gelul pe șuvițele încă umede, asigurându-te neapărat de acest fapt: dacă e nevoie, udă-le pe cele care s-au uscat. Împarte părul în secțiuni și folosește o cantitate suficientă de gel, distribuind de la rădăcină până la vârfuri. Formează apoi bucle cu ajutorul degetelor sau pur și simplu strânge șuvițele în pumn și lasă părul să se usuce în aer liber sau stimulează procesul absorbind apa în exces cu un prosop din microfibre. Dacă dorești, poți folosi și difuzorul, dar setează uscătorul pe treapta minimă de intensitate si caldură.

Crede-ne, vei rămâne impresionată de cât de frumoase sunt buclele tale. Pregătește-te să primești complimente pe bandă rulantă!

Dacă părul tău e mai uscat, înlocuiește gelul cu un produs mai hidratant. Vei adora pur și simplu Laptele hidratant pentru bucle Camille Rose. Special conceput pentru părul creț deshidratat, are o formulă extrem de nutritivă, care nu încarcă însă părul și lasă buclele definite,  moi și mătăsoase.

Precum în cazul tuturor produselor brandului, ceea ce ne-a convins este compoziția: fără uleiuri minerale, sulfaţi, parabeni, siliconi, ftalaţi, gluten, parafină, propilenă, Laptele hidratant pentru bucle Camille Rose are la bază lapte de orez, extrem de nutritiv, bogat în vitaminele A, D și B12. Acestuia i se adaugă uleiurile naturale de avocado, ricin și macadamia, ideale pentru un păr mai hidratat și mai puternic. Picăturile de suc natural de măceșe și de Aloe Vera și ceaiul verde completează o formulă care îți va dărui cele mai frumoase bucle din viața ta. Părul e mai rezistent, cuticula e sigilată, iar despicarea sau ruperea firelor de păr este prevenită. În plus, fiind bogat în vitamine și antioxidanți, produsul va stimula creșterea părului, un aspect pe care să îl iei neapărat în calcul dacă vrei cosițe demne de Merida din Brave.

Laptele hidratant pentru bucle Camille Rose impresionează și cu textura cremoasă, dar lejeră, un aspect pe care îl vei aprecia mai ales dacă ai avut de suferit de pe urma produselor cu o formulă încărcată, care îți afectau forma buclelor.

Care este modalitatea de utilizare? Laptele hidratant pentru bucle Camille Rose se aplică pe părul umed sau uscat. Formează buclele cu ajutorul degetelor și coafează după dorință. Produsul nu se limpezește.

Sperăm că ți-au plăcut recomandările noastre, Gelul pentru formarea buclelor și Laptele hidratant pentru bucle de la Camille Rose! Te așteptăm și cu alte propuneri la fel de apetisante pe naturalhysteria.ro, magazinul online unde natura se simte ca la ea acasă!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>