Uleiul de cocos este eroul frumuseții tale: cum îl folosești

Uleiul de cocos este eroul frumuseții tale: cum îl folosești

Din fericire, accentul pus pe natural reîncepe să fie o preocupare de top în lumea modernă. Înlocuim produsele cu chimicale și substanțe nocive cu alternative din sânul naturii, renunțăm la cosmetice cu listă interminabilă de ingrediente ca să optăm pentru produse simple, naturale.

Azi îți povestim despre acest magic ingredient, pe care noi îl regăsim în nenumărate produse la Natural Hysteria. Află de ce îl iubim atât de tare din rândurile de mai jos!

Care sunt principalele beneficii ale uleiului de cocos?

Natura ne pune la dispoziție adevărate miracole, pline de beneficii pentru frumusețea și sănătatea noastră. S-au scris rânduri peste rânduri despre uleiul de cocos și, dacă ar trebui să discutăm despre toate extraordinarele sale proprietăți, ai citi acum un roman.

Cu toate acestea, e dificil să nu „te prosternezi” la picioarele uleiului de cocos atunci când descoperi pe propria piele și pe propriul păr cât de minunat e. Bogat în acizi grași precum prețioșii acid linoleic și acid lauric, uleiul de cocos are proprietăți antibacteriene și antifungice remarcabile.

Dar mai impresionează de asemenea și datorită capacității sale de emoliere și de reparare a barierei pielii. Include vitamina E și aminoacizi esențiali, care luptă contra radicalilor liberi și hidratează în profunzime.

Date fiind aceste uluitoare abilități, uleiul de cocos poate fi folosit pentru piele, păr, dinți, unghii, devenind acel produs de care să nu te mai lipsești.

Uleiul de cocos are și contraindicații?

Folosit în stare pură (reține acest aspect, fiindcă este extrem de important), uleiul de cocos poate avea și unele efecte adverse. În primul rând, dacă ai pielea foarte uscată, nu va reuși să o hrănească așa cum trebuie. De fapt, fiind un ulei, e recomandat să îl utilizezi după ce ai aplicat un strat de cremă care să rețină apa în piele, dublând apoi cu magicele proprietăți emoliente ale vedetei noastre de azi.

De partea cealaltă, uleiul de cocos poate cauza acnee sau coșuri. Fiind comedogenic, ca orice alt ulei, poate provoca blocarea porilor și de aici erupțiile de mai sus. Dacă nu ești însă predispusă la apariția acneei, nu vei fi prea afectată de aceste probleme.

Nu în ultimul rând, folosit ca atare pe păr, uleiul de cocos poate fi mai dificil de îndepărtat. De aceea, specialiștii insistă ca a doua zi să cureți părul în profunzime cu un șampon potent.

Cum scapi de toate aceste inconveniente? Simplu, folosind produse care conțin ulei de cocos, în loc de ingredientul natural, propriu-zis.

Cum folosești uleiul de cocos, pentru frumusețe radioasă din cap până în picioare

Folosit ca atare, uleiul de cocos este prietenul la cataramă al oricărei femei care vrea să strălucească în mod natural. Iată cum să îl utilizezi!

Demachiant. Uleiul de cocos atrage particulele din produsele de machiaj și îndepărtează chiar și reziduurile încăpățânate. În plus, nu usucă pielea, ceea ce îl transformă într-un produs de curățare excelent. Folosește ulei de cocos pur, clătește timp de 60 de secunde, apoi apelează la o apă micelară.

Hidratare. Aplicând uleiul de cocos după crema ta obișnuită, vei dubla potențialul de hidratare. De asemenea, poți folosi un produs dedicat, care să includă acest magic ingredient. Masca tonică cu ulei de cocos de la Shea Moisture este un exemplu în acest sens. Cu o formulă completată de Acacia Senegal și unt de Shea, masca lasă tenul incredibil de moale, sigilând hidratarea în țesuturi în doar 10 minute. Tenul tău e mai frumos ca niciodată și poate să îi mulțumească în acest sens uleiului de cocos!

Masarea tenului. Vrei să stimulezi circulația și să ai un ten sănătos și luminos, mai tânăr și mai suplu? Iată soluția perfectă! Aplică câteva picături de ulei de cocos pe ten și, cu ajutorul mișcărilor ascendente și a presiunii aplicate de la interior către exterior, bucură-te de câteva momente de detașare și de relaxare binemeritate.

Ulei de corp. Vei adora senzația de a aplica uleiul de corp după baie, pe pielea încă umedă. Folosește însă după crema de corp, pentru cele mai bune efecte.

Deodorant. Deși uleiul de cocos nu va funcționa ca atare, aplicat la subraț, este un adevărat luptător contra transpirației grație proprietăților sale antibacteriene. Îl vei regăsi și în Deodorantul stick pentru femei de la Sabio, 100% natural și fără nicio picătură de alcool. Adorăm acest produs pentru că nu inhibă transpirația, ci neutralizează mirosurile neplăcute grație pietrei de alaun și uleiului de cocos.

Balsam sau mască pentru păr. Poți aplica câteva picături de ulei de cocos lichid, insistând pe lungimi și pe vârfurile deteriorate și acoperind apoi părul cu o cască de baie. Spală părul cu șampon după câteva minute.

Sau poți apela la un produs specific, așa cum este Masca intens hidratantă cu cocos de la Bourn Beautiful Naturals. Pe lângă faptul că miroase demențial, e îmbogățită și cu unt de Shea, proteină de mătase, uleiuri de avocado și de maracuja și lasă părul moale, fortificat și hidratat. Bonus: e o adevărată plăcere să o utilizezi.

Balsamul fără clătire cu cocos și Shea Eden BodyWorks este ideal pentru toate tipurile de păr. Pătrunzând adânc în firul de păr, balsamul revitalizează, repară, hidratează, sigilează cuticula, conferă strălucire în mod natural și este minunat contra pierderilor de proteine de care suferă părul tău!

Produs de stilizare. Bucură-te de prezența acestui ulei magic in produsele de coafare. Gelul cu ulei de cocos Eco Styler este formulat cu ulei de cocos 100% pur. Nu încarcă părul, ci îi conferă flexibilitate și strălucire de durată. E un adevărat câștigător!

Vrei să te bucuri din nou de bucle angelice, cu un aspect nepământean? Atunci încearcă magica Cremă pentru bucle cu cocos de la Cantu! Ideală pentru părul creț, definește onduleurile și lasă părul ușor de aranjat. În plus, conține unt de Shea, pentru combaterea electrizării părului. Cine are acum cele mai frumoase bucle din lume?

Uleiul de cocos poate fi eroul frumuseții tale! Folosește produsul natural, ca atare, sau apelează la cosmetice care să îl includă! La Natural Hysteria, noi prețuim uleiul de cocos pentru toate virtuțile sale și ți-l recomandăm cu toată căldura din lume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>