3 produse must-have de la Curl Keeper pentru pitici cu bucle

Un prichindel cu bucle moi și catifelate e practic imaginea unui îngeraș coborât pe pământ, printre muritorii de rând. Dar suprapune acestei expresii idilice chinul de a descurca părul, subterfugiile la care trebuie să apelezi atunci când îl speli pe cap sau greutatea de a fixa șuvițele rebele și, dintr-odată, toată magia se spulberă.

Din fericire, există produse care să te ajute să ai grijă de frumoasele bucle ale celui mic. Azi îți povestim despre unul dintre brandurile care au transformat baia prichindeilor într-un recital al armoniei și descurcatul părului într-o joacă de copii! Iată care sunt cele două produse ce au înfrumusețat viața mămicilor și copiilor de pretutindeni!

Îngrijirea părului copiilor: Curl Keeper, eroul mămicilor de pretutindeni

Produsele de la Curl Keeper au luat naștere din dorința de a oferi persoanelor cu păr creț soluții viabile. Brandul include atât produse de styling, pentru aranjarea uneia dintre cele mai dorite, dar și mai dificile texturi de păr, dar și cosmetice pentru îngrijirea și hidratarea în profunzime a firului. Dedicate în special combaterii tendinței spre electrizare pe care o are părul buclat, produsele Curl Keeper conferă de asemenea susținere onduleurilor, le desăvârșesc forma, le protejează de degradare și redau acea strălucire de neegalat.

Însă Curl Keeper e de real ajutor și pentru părul celor mici. Având la bază ingrediente naturale, așa cum știi că ne place nouă, la Natural Hysteria, brandul face minuni pentru șuvițele delicate ale celor mici. Iată ce produse îți recomandăm!

Balsam pentru descâlcirea buclelor

Curl Keeper/Kinder Curls Magic Mist nu numai că arată delicios și va stârni imaginația oricărui prichindel, dar este și atât de eficient. Dedicat în mod special buclelor acelea angelice care îți fac inima să tremure, produsul descâlcește nodurile care au provocat de multe ori lacrimi de suferință atât ție, cât și celui mic. Curl Keeper/Kinder Curls Magic Mist hidratează șuvițele în profunzime, astfel că părul e mai ușor de pieptănat ca niciodată. Bonus: textura alunecoasă, netedă a părului îl face foarte ușor de aranjat. Cine a spus că baia zilnică nu poate deveni prilejul în care te apropii de cel mic mai mult ca niciodată, așa cum se întâmpla pe când era doar un bebe?

Cum folosești? Pulverizează Curl Keeper/Kinder Curls Magic Mist pe șuvițele copiilor, insistând pe zonele care sunt cel mai încâlcite. Lasă să acționeze timp de 30 de secunde, pentru ca produsul să își pună „magia” în funcțiune, apoi începe să piepteni ușor. Nu uita să desfaci nodurile de la vârfuri spre rădăcină și „exersează-i” răbdarea celui mic spunându-i o poveste. Produsul nu se limpezește.

Cremă pentru bucle Curl Keeper/Kinder Curls Creamy Curls

Ai trecut cu bine peste etapa pieptănării și prințesa sau cavalerul tău încă te privește cu ochii mari, uimit că de data asta descâlcirea nu a mai durut? Nu mai trebuie decât să reactivezi forma buclelor și să le conferi moliciune cu ajutorul unei creme căreia îi vei fi mai mult decât recunoscătoare.

Crema de bucle pentru copii Curl Keeper/Kinder Curls Creamy Curls este special formulată pentru a conferi umiditate și a hidrata șuvițele. Un adevărat răsfăț pentru buclele superbe, crema prezintă marele beneficiu de a nu lăsa părul încărcat sau uleios, așa cum se întâmplă în cazul multor produse hrănitoare pentru păr. Buclele sunt redefinite, își recapătă moliciunea și miros superb!

Crema pentru bucle Curl Keeper/Kinder Curls Creamy Curls se aplică imediat după ce ai pieptănat părul copilului. Folosește o cantitate generoasă, pe părul umed, distribuind produsul de la rădăcină spre vârfuri. Stilizează apoi buclele cu ajutorul degetelor sau folosește un piaptăn sau o perie. Lasă să se usuce și micuțul gata e să înmoaie chiar și cele mai dure inimi de pe pământ. Dacă îți dorești mai multă definire sau fixare, folosește Curl Keeper/Kinder Curls Creamy Curls alături de gelul Super Curls.

Dă șansa produselor de la Curl Keeper să transforme buclele micuțului tău în acele onduleuri fericite și zburdalnice precum însăși copilăria. Integrează balsamul fără spălare Curl Keeper/Kinder Curls Magic Mist, crema pentru bucle Curl Keeper/Kinder Curls Creamy Curls si gelul Super Curls în rutina de îngrijire a părului copiilor și scrie-ne pentru a ne spune care au fost rezultatele. Abia așteptăm să auzim de la tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>