Cum alegi corect produsele pentru copilul tău. Bucle pentru copii. Par cret copii.

Cum alegi corect produsele pentru copilul tău

Dacă pe noi mai putem face experimente, netratându-ne întotdeauna părul cu grija pe care o merită și de care are nevoie, cu totul alta e situația cu cei mici. Părul lor e mai fragil și necesită neapărat îngrijire în profunzime, dar și produse special concepute pentru nevoile deosebite. Când este vorba despre prichindei, te sfătuim întotdeauna să ții cont de tipul lor de păr, de vârstă, de nevoile specifice, și vei vedea că baia va deveni momentul favorit al celui mic.

Îți spunem în rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi pentru ca părul celui mic să strălucească, iar copilul tău să aștepte întotdeauna baia cu nerăbdare, nu să se teamă de momentul în care va trebui să îi descurci părul. Descoperă cum să alegi corect produsele pentru copilul tău mai jos!

Ține cont de vârsta lor!

Pe copiii care merg la școală sau pe adolescenți îi mai poți convinge să stea în cadă și să aștepte răbdători aplicarea unui balsam, dar lucrurile stau cu totul altfel cu zvârlugile de câțiva anișori. Ce mămică nu s-a aflat în situația de a fi nevoită să apeleze la toate mecanismele imaginației pentru a-și convinge puiul plângând să mai aștepte puțin până ce îi clătește tot balsamul din păr?

Balsamul fără clătire pentru copii de la Cantu este soluția ideală. E special conceput pentru părul creț, dar îl poți folosi fără probleme și pe celelalte tipuri de păr. Hidratează intens, lasă părul ușor de aranjat, previne ruperea firelor și reduce electrizarea grație conținutului de unt de Shea pur, ulei de cocos și miere. Partea cea mai bună e, firește, că nu trebuie să îl clătești, iar prichindelul va avea mai mult timp de joacă.

Ia în calcul tipul de păr!

Părul creț are nevoie de îngrijire în profunzime. Buclele se usucă mai ușor și își vor pierde forma dacă nu sunt hidratate așa cum trebuie, de aceea e esențial să apelezi la un produs specific și să nu îl speli pe cel mic pe cap cu un șampon normal.

Șamponul nutritiv pentru copii, fără lacrimi de la Cantu este special conceput pentru părul creț al copiilor. E ușor și eficient, îndepărtând toate impuritățile, dar lăsând intacte uleiurile naturale care protejează. Conținutul bogat în ulei de cocos, unt de Shea și miere hidratează intens și va dărui cel mai frumos păr, pur și simplu adorabil. Nu uita nici că mirosul proaspăt va fi deliciul oricărui copil!

Înțelege nevoile specifice!

Părul celor mici se încurcă mai repede decât al tău și știi deja că prichindeii nici nu au aceeași răbdare de a aștepta să le descâlcești cu blândețe buclele. Investește într-un spray special, care descurcă fără a provoca nici cel mai mic inconvenient.

Soluția noastră este Spray-ul pentru descâlcirea părului copiilor cu cocos si hibiscus de la Shea Moisture. Produsul facilitează pieptănarea și previne ruperea firelor de păr, un fenomen frecvent. Spray-ul include un amestec de unt de Shea, ulei de cocos și hibiscus, hrănind astfel părul cu nutrienții necesari pentru buclele și onduleurile fragile. Cum îl folosești? Pulverizează pe părul umed sau uscat (un alt bonus), apoi piaptănă și coafează ca de obicei.

Ai grijă să hidratezi în profunzime!

Cum am mai spus, părul celor mici e chiar mai fragil decât al tău, ceea ce înseamnă că nu poți face nicidecum rabat de la hidratare. Dacă micuțul are probleme din acest punct de vedere, poți înlocui șamponul cu un balsam blând, special conceput pentru co-wash (spălarea părului cu balsam în loc de șampon).

Mizează neapărat pe formule sigure, fără sulfați, uleiuri minerale, parabeni, siliconi, ftalați, gluten, parafină sau propilenă, adică exact produsele pe care le regăsești la noi. Respectăm tot timpul această formulă deoarece știm cât de important este să ai grijă de părul celui mic în mod natural.

Crema de spălare pentru copii cu părul creț Curly Q’s e ideală pentru cei mici, dovedindu-se extrem de delicată și de blândă. Conține semințe de morcovi, castane sălbatice, salvie și arnica, ce hidratează și lasă părul moale, extrem de ușor de pieptănat, bizuindu-se numai pe sprijinul neprețuit al naturii.

Respectă cochetăria celor mici!

Nu numai ție îți place să te aranjezi, și cei mici adoră să fie cocheți, mai ales dacă este vorba despre adorabilele prințese. De aceea îți recomandăm o cremă de styling special concepută pentru copii.

 

Crema de styling pentru păr creț de tip „custard” de la Cantu este o opțiune excelentă din acest punct de vedere. Conține numai ingrediente naturale (unt de Shea pur, ulei de cocos și miere), fiind ideală pentru îngrijirea buclelor celor mici, aranjând perfect codițele sau onduleurile. Aplică pe părul umed sau uscat, pe secțiuni mici, apoi netezește fiecare parte de la rădăcină până la vârf cu ajutorul degetelor sau al unei perii.

 

Acestea sunt criteriile de care să ții cont atunci când alegi produsele pentru copilul tău. Respectă întotdeauna nevoile lor specifice, vârsta, tipul de păr, toate acele particularități care îl individualizează pe cel mic. Astfel vei ști că ai făcut cea mai bună alegere, iar prichindelul va adora timpul petrecut în baie!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>